Att få skrapa Triss i TV

Alla har man väl någon gång drömt om att skrapa fram den där lilla TV rutan på Trisslotten, men lika snopet är det varje gång då endast två stycken Tv apparater skrapas fram.

Vad betyder dessa Tv apparater (eller klöver som det också kan vara) och varför är folk så måna om att få tre st av den på samma lott? Skrapar du fram tre stycken likadana summor har du vunnit, det är så Trisslotten fungerar. Skulle du däremot ha turen att skrapa fram tre stycken TV rutor gäller betydligt mer än så.

Har du skrapat fram tre av dessa symboler får du komma och skrapa en lott i TV. Det kan låta allmänt roligt, men alla som får chansen att skrapa i TV vinner en garanterad vinst på 10.000 kronor under minst 10 år. Inte dåligt. Det maximala belopp som du kan vinna är 100.000 i 25 år, antingen kan du välja att få summan uppdelad, eller så kan du ta med dig en klumpsumma hem och detta passar sig bättre. Du är vinnaren och valet är ditt.

Vad väntar du på? Pengarna till motorbåten du spanat in, eller renoveringen för sommarstugan kommer inte att öka av sig själv. Prova turen med Triss och se till att dra hem storvinsten!