Digitala skraplotter

Allt fler spel tar klivet ut på nätet är ingen nyhet och det gynnar ofta försäljningen och spelets popularitet på en mängd olika sätt. Självklart finns idag även skraplotterna i digitalt format och allt fler får upp ögonen för det nya sättet att spela på. Lotterna går att hitta på en mängd olika platser på nätet och ett utav dessa är de välkända casinosajterna. Här platsar lotterna naturligt bland andra tur-relaterade spel såsom slots och olika lotterier. Även på Svenska Spels hemsida kan du köpa deras egna skraplotter i ett digitalt format.

För att börja skrapa gäller det att du har ett spelkonto på sidan som erbjuder lotten. Dessutom måste du ha fyllt på ditt konto med pengar, som du kan betala din lott med. När allt detta är gjort väljer du vilken lott du vill ha och börjar skrapa. Detta gör du genom att föra muspekaren över det täckta fältet på lotten och på så sätt få fram resultatet. En del spelsajter har även snabb-knappar där man på ett knapptryck kan få hela fältet avtäckt.

Likt med många andra spel som gått från fysiska till digitala så finns här stora möjligheter för att få till väldigt olika utseenden på spelen. Detta har gjort att det idag finns ett mycket stort utbud av olika skraplotter där du även kan vinna på andra sätt än att bara skrapa fram rätt symboler. Dock finns även de klassiska lotterna som Tialott och Triss att köpa digitalt och dessa ser då ut precis som vanligt.

Tack vare våra smartphones har vi idag med oss internet var vi än befinner oss och detta har även gjort att vi kan skrapa våra digitala lotter utan att behöva sitta låsta framför datorn. Många spel gör sig dock bättre på en större skärm, men när det kommer till skraplotter så får du en betydligt mer realistisk spelupplevelse som du spelar via din mobil eller surfplatta. Här får du nämligen chansen att helt fysiskt skrapa din lott genom att föra fingret över skärmen för att få fram de olika summorna. En mer verklighetstrogen spelupplevelse går nästan inte att finna!