FärgFemman Skraplott – Mer än Bara Ett Spel

Skraplotter har alltid haft en särskild plats i svenskarnas hjärtan. Den omedelbara spänningen, hoppet om att skrapa fram den rätta kombinationen, och drömmen om storvinsten gör dem till en folkfavorit. Men det finns en skraplott som sticker ut från mängden – FärgFemman skraplott.

Från BingoLotto till skraplott

Ursprungligen känd som en del av BingoLotto, har FärgFemman nyligen omvandlats till skraplottformat, vilket gör den ännu mer tillgänglig för dem som vill prova sin tur. På FärgFemman skraplott kan spelare hoppas på kontantvinster på upp till en imponerande 1 miljon kronor. Men det slutar inte där; för de lyckliga få kan lotten också leda dem till att få chansen att spela den populära FärgFemman, en klassiker i sig.

skraplott utomlands

Stödja föreningar och organisationer

Men FärgFemman är mer än bara vinstchanser. Den har en djupare mission. Med den nya funktionen ”MIN FAVORITFÖRENING” kan lottköpare välja de föreningar eller organisationer de önskar stötta. Genom detta generösa initiativ fördelas överskottet jämnt till upp till tre av spelarens favoritföreningar. Detta ger skraplottköpare inte bara en chans att vinna utan också en möjlighet att göra en verklig skillnad i sina samhällen.

Detta initiativ visar FärgFemmans engagemang för att ge tillbaka. Alla Folkspels produkter, inklusive FärgFemman skraplott, bidrar till att främja växtkraften hos Sveriges föreningar. Dessa organisationer och föreningar utför ovärderligt arbete varje dag, året runt, och FärgFemman skraplott spelar nu en aktiv roll i att stödja dessa ansträngningar.

Slutsats

I en tid då samhällsengagemang är viktigare än någonsin, tar FärgFemman skraplott steget framåt genom att inte bara erbjuda spännande vinstchanser utan också en möjlighet för spelarna att bidra till goda ändamål. Det är inte bara en skraplott; det är en skraplott med ett hjärta. Så nästa gång du överväger att prova din lycka, tänk på FärgFemman skraplott – där varje skrap kan leda till mer än bara vinst.

Saga Kohlberg

Learn More →