FärgFemman Skraplott – Mer än Bara Ett Spel

Skraplotter har alltid haft en särskild plats i svenskarnas hjärtan. Den omedelbara spänningen, hoppet om att skrapa fram den rätta kombinationen, och drömmen om storvinsten gör dem till en folkfavorit. Men det finns en skraplott som sticker ut från mängden – FärgFemman skraplott.

Från BingoLotto till skraplott

Ursprungligen känd som en del av BingoLotto, har FärgFemman nyligen omvandlats till skraplottformat, vilket gör den ännu mer tillgänglig för dem som vill prova sin tur. På FärgFemman skraplott kan spelare hoppas på kontantvinster på upp till en imponerande 1 miljon kronor. Men det slutar inte där; för de lyckliga få kan lotten också leda dem till att få chansen att spela den populära FärgFemman, en klassiker i sig.

skraplott utomlands

Stödja föreningar och organisationer

Men FärgFemman är mer än bara vinstchanser. Den har en djupare mission. Med den nya funktionen ”MIN FAVORITFÖRENING” kan lottköpare välja de föreningar eller organisationer de önskar stötta. Genom detta generösa initiativ fördelas överskottet jämnt till upp till tre av spelarens favoritföreningar. Detta ger skraplottköpare inte bara en chans att vinna utan också en möjlighet att göra en verklig skillnad i sina samhällen.

Detta initiativ visar FärgFemmans engagemang för att ge tillbaka. Alla Folkspels produkter, inklusive FärgFemman skraplott, bidrar till att främja växtkraften hos Sveriges föreningar. Dessa organisationer och föreningar utför ovärderligt arbete varje dag, året runt, och FärgFemman skraplott spelar nu en aktiv roll i att stödja dessa ansträngningar.

Var kan du köpa bingolottos skraplotter?

Bingolottos skraplotter kan köpas på flera ställen i Sverige, bland annat:

  1. ICA: Många ICA-butiker säljer Bingolottos skraplotter.
  2. Coop: Även Coop-kedjan brukar ha dessa lotter tillgängliga.
  3. Pressbyrån: Pressbyrån är en annan vanlig återförsäljare av Bingolottos skraplotter.
  4. Direkt via Bingolottos webbplats: Det går ofta att köpa skraplotter direkt online via Bingolottos officiella webbplats.
  5. Bensinstationer: Större bensinstationskedjor som Circle K och OKQ8 brukar också sälja dessa lotter.
  6. Lokala kiosker och tobaksaffärer: Många mindre kiosker och tobaksaffärer erbjuder också Bingolottos skraplotter.

Detta kan du vinna på lotterna

Lottens vinstplan presenteras på baksidan av lotten, både på fysiska och digitala lotter.

Vinstplan högvinstspel FärgFemman

När du spelar FärgFemman kommer du att få välja mellan ett antal luckor, numrerade från 1 till 25. Bakom luckorna döljer sig vinster från 5 000 kr i varor till bilar och upp till 1 miljon kronor i kontanter. Vinsterna är fördelade på fem olika vinstkategorier, symboliserade genom fem olika färger (därav namnet FärgFemman). Du väljer en lucka i taget som vänds, varpå den kategori och den summa som du vunnit presenteras. Du fortsätter att vända luckor ända tills att du får två av samma färg. Då är spelet slut och den senast öppnade luckan vänds tillbaka. Spelet är också över om du hittar miljonen och du vinner då samtliga vinster du hittat.

Luckor 
FärgVärde
BLÅ, Resa, Apollo5 000
BLÅ, Resa, Apollo10 000
BLÅ, Resa, Apollo20 000
BLÅ, Resa, Apollo25 000
BLÅ, Resa, Apollo50 000
GRÖN, Mat, Coop5 000
GRÖN, Mat, Coop10 000
GRÖN, Mat, Coop15 000
GRÖN, Mat, Coop20 000
GRÖN, Mat, Coop30 000
GUL, Fritid, Intersport5 000
GUL, Smycken & Presenter, Guldfynd10 000
GUL, Inredning, Homeroom15 000
GUL, Inredning, Homeroom20 000
GUL, Inredning, Homeroom25 000
LILA, Kläder, Ellos5 000
LILA, Allt till köket, Tretti10 000
LILA, Hemelektronik, Netonnet15 000
LILA, Allt till köket, Tretti25 000
LILA, Hemelektronik, Netonnet30 000
RÖD, Volkswagen, Taigo291 400
RÖD, Volkswagen, Taigo291 400
RÖD, Volkswagen, Taigo291 400
RÖD, Volkswagen, Taigo291 400
RÖD, Kontant1 000 000
Källa: Bingolotto.se

Slutsats

I en tid då samhällsengagemang är viktigare än någonsin, tar FärgFemman skraplott steget framåt genom att inte bara erbjuda spännande vinstchanser utan också en möjlighet för spelarna att bidra till goda ändamål. Det är inte bara en skraplott; det är en skraplott med ett hjärta. Så nästa gång du överväger att prova din lycka, tänk på FärgFemman skraplott – där varje skrap kan leda till mer än bara vinst.

/Skraplott.nu

Saga Kohlberg

Learn More →