De 10 vanligaste skraplotterna i Sverige

Skraplotter har länge varit en populär form av underhållning och spänning i Sverige. Med ett brett utbud att välja mellan, finns det något för alla smaker och budgetar. Här listar vi tio av de vanligaste skraplotterna i Sverige och ger en kort beskrivning av varje:

triss lotter
  1. Triss: Den kanske mest kända av alla svenska skraplotter. Med Triss kan spelare vinna allt från små summor upp till miljonbelopp. Dessutom kan den med tur i skrapningen få chansen att skrapa fram i TV och vinna stora månatliga belopp.
  2. Tia: Som namnet antyder kostar denna lott 10 kronor. Enkel att spela och populär för den som vill testa sin tur utan att satsa för mycket.
  3. Femman: Femman är lite dyrare än Tia men erbjuder också större vinstchanser och högre belopp.
  4. Penny: En lott som passar för dem som vill spela för en liten summa, men ändå ha chansen att vinna upp till 500 000 kronor.
  5. Tur: En lott där man kan vinna upp till 1 miljon kronor direkt på skrapet. Med flera chanser att vinna på varje lott, ökar spänningen.
  6. SkrapBingo: En kombination av bingo och skraplott. Man skrapar fram nummer och hoppas på att få bingo, vilket kan leda till stora vinster.
  7. SkrapKryss: Denna lott kombinerar skrapning med korsord. Löser man korsordet finns chansen till vinst.
  8. DubbelTriss: En utökad version av den klassiska Trisslotten. Med DubbelTriss får man dubbel chans till vinst på samma lott.
  9. Skrap7:an: Med sju chanser till vinst på varje lott är Skrap7:an en favorit bland många skrapentusiaster.
  10. Miljonlotteriet: En skraplott där drömmen om miljoner kan bli verklighet. Utöver de vanliga vinstchanserna kan man också vinna stora belopp genom speciella dragningar.

Oavsett vilken skraplott man väljer att satsa på, är chansen till en överraskande vinst alltid närvarande. Detta är kanske anledningen till varför skraplotter fortsätter att vara så populära bland svenskar, år efter år. Se även färgfemman här.